fbpx

Konsultation

Företag

VD och den som har delegerat arbetsmiljöansvar i ett företag är ansvariga för elsäkerheten. Du behöver fokusera på din kärnverksamhet och vi hjälper dig att se till att dina fastigheters elinstallationer följer lager och regler. 

Bostadsrättsförening

I en bostadsrättsförening är styrelsen ansvarig för att säkerställa skötsel av fastigheterna. Alla elledningar och elanläggningar som försörjer lägenheter, trapphus och tvättstugor etc äger styrelsen ansvaret för att sköta. Dagens bostadsrätter kan vara utrustade med både solceller, tvättstugor och elbilsladdningsanläggningar.

Elbesiktning

Vi gör elbesiktning av de delar av fastigheten som är företaget eller bostadsrättsföreningens ansvar. Vi rekommenderar förebyggande åtgärder innan brand eller olycka inträffar.

Laddning av elbilar

Vi hjäjper er verksamhet att kravställa, upphandla och projektleda installation av elbilsladdning på parkeringsplatser och i garage

Solcellsinstallation

Vi hjälper er verksamhet att kravställa, upphandla och projektleda installation av solceller på fastigheten.

Råd och stöd

Att förvalta fastigheter är inte lätt och det kräver mycket kunskap. När det gäller elanläggningar har vi lång erfarenhet och kan hjälpa företag och bostadsrättsföreningar med råd och stöd

Kontakta oss!

Om det gäller en specifik fastighet, skriv gärna adressen för att förenkla vår kontakt med dig

Kontakta oss!

Kontakta oss idag för ett förutsättningsmöte kring dina projekt eller för att boka tid för en inspektion av din elanläggning. 

Telefon

+46 431-144 50

Företagets säte: Ängelholm | Organisationsnummer 559214-3241